[ŠKOLA RUKOMETA] POČETAK PRIPREMA I TRENERSKE PROMJENE

8 kol

POČETAK PRIPREMA

U ponedjeljak je u prostorijama kluba održan sastanka trenera iz škole rukometa RK Koprivnica-Hangar 18. Na sastanku se dogovaralo oko početka priprema za dječake u školi rukometa ali i o promjenama u trenerskom kadru.

Kadeti su u pripreme krenuli po starom običaju uz seniore dok je za mlađe kadete, Dječake “A” i Dječake “B” odlučeno da se s pripremama krene iza 15. kolovoza. Naši najmlađi, “minići” krenuti će s treninzima s početkom školske godine.

TRENERSKI KADAR

Svi treneri ostaju na svojim pozicijama u školi rukometa osim kod ekipe Dječaka A, kod koje je došlo promjene trenera zbog odlaska Antonia Pranjića u RK Podravku.

Trener kadeta (dječaci rođeni 2000. i 2001.) i dalje će biti Branko Krajačić, dok će mlađe kadete (dječaci rođeni 2002. i 2003.) i dalje trenirati Matija Rušak.
Kod ekipe Dječaka “A” (dječaci rođeni 2004. i 2005.) mjesto trenera preuzeo je Mišo Zrakić, koji je do sada bio pomoćni trener u ovoj ekipi, dok će mjesto pomoćnog trenera preuzeti Hrvoje Budaj.
Kod ekipa Dječaka “B” (dječaci rođeni 2006. i 2007.) nema promjena te će ih dalje voditi treneri Igor Stubičar i Ivan Ružić.
Ekipu “minića” (dječaci rođeni 2008. i 2009.) i dalje će voditi Barbara Stančin koje je uz to i trenerica golmana za ekipe seniora i kadeta, dok će golmane mlađih kadeta, Dječaka “A” i Dječaka “B” i dalje trenirati Elena Galkina.

Na kraju, našem Antoniu Pranjiću želimo mnogo uspjeha u daljnjem rukometnom radu kao i u životu, s obzirom da će uskoro donijeti važnu životnu odluku. Zahvaljujemo mu se na nekoliko prekrasnih godina koje je proveo s nama kao trener naših dječaka (rođenih 2004./2005.) s kojima je skupio pregršt iznimno uspješnih rezultata od kojih su neki i povjesni. Ovo nije klasični rastanak jer Antonio ostaje s nama kao igrač našeg kluba.
Pranja, SAMO JAKOOOO….

Također želimo ovim putem zaželjeti i dobrodošlicu Hrvoju Budaju u školu rukometa. Hrvoje je naš član, bivši igrač prve ekipe no sadašnji igrač naših veterana i neosporno je da će svojom kvalitetom doprinjeti u radu škole rukometa.